Nøddekager
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bland de hakkede nødder og flormelis og tilsæt derefter æggehviderne.
Sættes på en plade med bagepapir i valnøddestore toppe. Pynt evt. med en nød, mandel, eller cocktailbær i midten. Bages i forvarmet ovn ved. 210 grader indtil de er gyldne. Efter afkøling kan man evt. komme lidt smeltet chokolade på hver kage. Tips: En rigtig god opskrift og de er rigtig nemme at bage. Jeg bager dem som julekager og de bliver altid spist op. |
|
Opskriften er vist 11614 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne