Amo kammerjunker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, og heri optøes gæren, som dog ikke må varmes med.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.
Dejen deles i fire stykker, der trilles ud i pølser på ca. 50 cm’s længde. Skæres ud i små stykker på en valnødsstørrelse ca. 100 stk. Formes til små boller, der sættes på smurte plader og hæver på et lunt sted i ca. 20 minutter tildækket. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 5-7 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når bollerne er afkølet, flækkes de og tørres i ovnen ved 150 grader C i 10-12 minutter. Opbevares i kagedåse som småkager. Tips: 1 portion giver ca. 200 stk. |
|
Opskriften er vist 9455 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne