Chokolade-randkage – meget pikant
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes til en let masse.
Heri røres forsigtigt mel, kakao og vanillesukker.
Hældes i en velsmurt randform. Bages i ca. 30 minutter ved 175 grader C Når kagen er kold, flækkes den og lægges sammen med smørcreme. Kagen drysses med flormelis. Tips: 674 |
|
Opskriften er vist 6205 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper Olsen - 2007-11-23 13:15:29 Den er god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne