Uægte Marcipan
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : nadia.1984 Indsendt : Red : |
|
|
Smør og mel bages sammen i en gryde. Kom fløden i og bag det nogle min. over ilden, under omrøring. Gryden tages af ilden og massen køles af. Flormelis samt mandelessens æltes i. Bør stå i køleskabet 2-3 timer, før det bearbejdes.
Tips: Min mor lavede denne marcipan hver eneste jul, og nu laver jeg den til mine børn. Den har altid været en succes. Den eneste ulempe er dog at den er lidt hurtig til at blive blød pga smørret. Men det er børnene jo ligeglade med. Den bør opbevares i lukket boks på køl. |
|
Opskriften er vist 15871 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne