Vildand eller fasan med let flødesauce og bacon
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Steg bacontern i gryde til de er brune og sprøde. tag bacontern op og steg ænder eller fasaner i halve til de er gyldne. Put halvdelen af baconternene ved, sammen med fløde og tørret persille, kog 1 time. Tag ænder eller fasaner op og put dem i et ildfast fad i ovnen ved 200 gr. til de er sprøde og brune, ca. 15-20 min. på varmluft. Jævn saucen og smag til, farves lys chokoladebrun og sigtes for bacontern.
Drys de bacontern der blev gemt da ænder/fasanerne skulle koges over ænder/fasaner når de serveres. Tips: Serveres med light waldofsalat og kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 20867 gange,
og udskrevet 637 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne