Vildand eller fasan med let flødesauce og bacon

Vildand eller fasan med let flødesauce og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkebacon i tern min. 400 g
1 l.Kaffefløde 9%
2 vildænder eller fasaner skåret i halve
 persille (tørret)
 saucejævner
 salt
 peber
 Ribsgelé
 Kulør
 
Opskrift:
Steg bacontern i gryde til de er brune og sprøde. tag bacontern op og steg ænder eller fasaner i halve til de er gyldne. Put halvdelen af baconternene ved, sammen med fløde og tørret persille, kog 1 time. Tag ænder eller fasaner op og put dem i et ildfast fad i ovnen ved 200 gr. til de er sprøde og brune, ca. 15-20 min. på varmluft. Jævn saucen og smag til, farves lys chokoladebrun og sigtes for bacontern.
Drys de bacontern der blev gemt da ænder/fasanerne skulle koges over ænder/fasaner når de serveres.

Tips:

Serveres med light waldofsalat og kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 20867 gange,
og udskrevet 637 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu