Spaghetti carbonara med champignon
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Funky-punky Indsendt : Red : |
|
|
Læs opskrift igennem før brug:
Pil løgene og hvidløgene, vask champignoner og tomater. Skær dem alle fint eller groft efter smag. Hak baconen i stykker efter hvor store du vil have dem. Hæl olie på panden og lad det blive varmt. Put løg, hvidløg, tomater, champignoner, og evt. skinken på panden og svits dem lidt. Så svitser du baconen på en anden pande med olie, og hælder det over på den gamle pande når det har fået farve. Hæl så fløden eller mælken på panden, krydder det med salt, pepper, oregano og andre ingredienser, og lad det boble lidt. Kog spaghettiens under hele processen. Pynt med frisk basilikum og parmesan ost. |
|
Opskriften er vist 15741 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Emma Hansen - 2010-06-06 11:54:24 den er bare så nem at lave og tager igen tid, men det bedste af det hele er at den bare smager fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne