Risalamande med chokostykker
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : zitca Indsendt : Red : |
|
|
Risengrøden: Kog den evt. dagen før.
bland gryn,salt og mælk i en gryde, og kog det op, lad det koge i et par minutter, pak det ind i avis, tæppe og dyne, og lad det stå i to timer, så har den lavet sig selv færdig. Køl den af. Risalamanden: Pisk fløden, og vend den i risengrøden. Kom sukker og vaniliesukker i. Hak mandler og chokolade, i lidt grove stykker, og put i. |
|
Opskriften er vist 12897 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-29 10:40:16 Jeg mmener det er den bedste af de opskrifter der blev foreslået. Lilly - 2009-11-10 09:38:34 opskriften ligner min..Men undlad salt i grødkogningen, når det er til risalamande,det giver en mærkelig eftersmag! chokoladestykker? en smags-sag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne