Luftige gulerodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Christina Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand og 5 kornblanding sammen og lad det køle af.
Smelt smør og hæld mælken i. Smulder gæren i en skål, og hæld mælk, A38, kornblandingen, gulerødder og sukker i, og rør rundt. Kom melet i lidt af gangen imens du ælter, dejen må gerne været ret klisteret. (Hvis der bliver brugt meget mere mel en skrevet bliver de tunge.) Hæver tildækket og lunt i 1 time. Æltes og formes og hæver tildækket i 20 min. Bages midt i ovnen i ca 20 min ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 20860 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2013-12-21 18:01:55 Disse boller er super lækrer. Jeg har tilføjet 1 æg, desuden udskiftet smør med solsikkeolie. 1 dl olie = 95g smør/margarine. Ann - 2011-05-16 09:38:22 Virkelig gode boller!!! solklinik - 2010-09-09 16:29:53 Det er nogle super dejlige boller. jeg putter også et æg i, for at gøre dem eksta dejlige. - jeg tåler ikke ret meget hvedemel, så jeg hælder 1 dl solsikke kerne i, og 1 dl boghvedemel i og resten hvedemel, og det er ret klistret når jeg sætter dejen ti lhævning. Vi nyder dem rigtig meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne