Hvidkålsgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Simonsays Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit hvidkålshovedet i små stykker
Skær gulerødder i små stykker Skær kartofler i små tern Skær løget i små stykker Swich løg og hakket oksekød i (en meget stor) gryde sammen med bacon og brun det. Tilsæt hvidkål, gulerødder, bouillon, salt og peber og lad koge ca 20 minutter. Tilsæt kartofler, og lad koge endnu ca 10 minutter. Fjern laurbærblade. Tips: Spises uden yderligere tilbehør, eller alternativt med en skive groft rugbrød. |
|
Opskriften er vist 106545 gange,
og udskrevet 1951 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer A.G. Holbæk - 2019-02-12 17:21:55 Det er en virkelig god og overskuelig opskrift. Har lige prøvet den igen i dag! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne