Hvidløgs mayonaise (ARABISK)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt af : Maisa Indsendt : |
|
|
Blend æggene i en blender for 2 minutter. Tilsæt hvidløg, citron og vand og blend endnu 1 minut. Tilsæt olie i 3 omgange hvor du blender lidt hver gang du Tilsætter lidt af olien.
Tips: Den er super lækker at spise ved siden af kylling eller pommes fritter. Den kan også bruges som hvidløgsbrød ved at smørre flutes stykker og putte i gril ovn for 3 minutter. |
|
Opskriften er vist 13690 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-09-22 16:36:02 drop vand og tilføj græsk yoghurt, så har du den rigtige opskrift Conni - 2018-06-23 12:11:26 Det smager rigtig godt ... MEN ... drop vandet (i opskriften) ... SÅ bliver det perfekt. Valva - 2010-02-19 18:29:14 Der ALT for tynd til jeg ville kalde det mayonaise. Maisa - 2008-07-17 14:48:43 Hej Monroe Det ER æggehvider man ska bruge til denne opskrigt. Du er supergod prøv den. Monroe - 2008-02-19 13:41:17 Hej i denne opskrift til mayonnaise er det da ikke æggeblommer man bruger jeg har aldrig hørt om æggehvider? så er det en skrive fejl eller skal man bruge hviderne? Venligst Anne-Catharina Monroe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne