Savarin fra monte carlo
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
De hele æg piskes til en tyk æggesnaps med sukkeret.
Den revne citronskal, bagepulver og mel blandes forsigtigt i.
Dejen hældes i en velsmurt randform, der rummer ca. 1 liter. Bages i ca. ½ time ved 200 grader C. Kagen vendes ud på en rist og lægges lidt før brugen tilbage i formen og gennemvædes med frugtsaft og sherry. Vendes ud på et fad. Frugter lægges i midten af kagen, og lidt flødeskum smager ekstra godt hertil. En vidunderlig kage, som enhver kan bage og anvende til te, kaffe eller som en festlig dessert. Tips: 671 |
|
Opskriften er vist 4806 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Børthy - 2012-12-25 12:44:02 Den er god med syltede færskner og lys portvin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne