Savarin fra monte carlo

Savarin fra monte carlo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
150 g.sukker
75 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 citron revn skal heraf
 
 Pynt:
 Friske henkogte eller tørrede frugter
1.5 dl.frugtsaft
 evt.3-4 spsk. sherry
 
Opskrift:
De hele æg piskes til en tyk æggesnaps med sukkeret. Den revne citronskal, bagepulver og mel blandes forsigtigt i.

Dejen hældes i en velsmurt randform, der rummer ca. 1 liter. Bages i ca. ½ time ved 200 grader C.

Kagen vendes ud på en rist og lægges lidt før brugen tilbage i formen og gennemvædes med frugtsaft og sherry. Vendes ud på et fad. Frugter lægges i midten af kagen, og lidt flødeskum smager ekstra godt hertil.

En vidunderlig kage, som enhver kan bage og anvende til te, kaffe eller som en festlig dessert.

Tips:

671





karakterer:
Opskriften er vist 4806 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-25 12:44:02
Den er god med syltede færskner og lys portvin