Lammefrikadeller med karry

Lammefrikadeller med karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
45 g.rasp
1 æg
3-4 skalotteløg
 salt
1 fedhvidløg
4 spsk.olie
3 tomater
1 dl.bouillon eller vand
1-3 tsk.karry
 salt
0.5 tsk.ingefær
1 spsk.hvedemel
 
 kogte løse ris
 
 Tilbehør:
 fintsnittet porre
 kokosmel
 bananskiver
 rosiner
 saltnødder
 mango chutney
 
Opskrift:
Bland lammekød, rasp, æg, hakket løg og salt. Form farsen til 16 frikadeller.
Svits presset hvidløg i olie, tilsæt lammefrikadellerne og brun dem godt. Lad dem småstege 15 min.
Skær tomaterne i terninger og kom dem i en gryde. Lad dem simre til en jævn sauce. Tilsæt karry, salt, ingefær og mel. Spæd med bouillon.
Kog saucen igennem og hæld den over lammefrikadellerne.
Servér frikadellerne med løse ris og tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 7140 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu