Lammefrikadeller med karry
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Bland lammekød, rasp, æg, hakket løg og salt. Form farsen til 16 frikadeller.
Svits presset hvidløg i olie, tilsæt lammefrikadellerne og brun dem godt. Lad dem småstege 15 min. Skær tomaterne i terninger og kom dem i en gryde. Lad dem simre til en jævn sauce. Tilsæt karry, salt, ingefær og mel. Spæd med bouillon. Kog saucen igennem og hæld den over lammefrikadellerne. Servér frikadellerne med løse ris og tilbehør. |
|
Opskriften er vist 7140 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne