Cannelloni med kalkun og oregano
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : Tøzzie Indsendt : Red : |
|
|
Rør hakket spinat, knust hvidløg, hakket løg, kalkun, hakket pinjekerner, oregano, parmesan og olivenolie sammen.
Krydr med salt og peber og stop fyldet i cannellonirørene. Læg rørene ved siden af hinanden i et ovnfast fad. Bring tomat og creme fraiche i kog under omrøring og smag til med salt, peber og en anelse sukker. Hæld tomatsaucen over rørene, drys med ost og dryp med smeltet smør. Bag cannellonierne i 45 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 9232 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne