Andebryst med appelsin
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt af : Niels Refsager Indsendt : Red : |
|
|
Start gerne dagen før.
Brun andebrysterne godt på skindsiden ca. 10 min. krydr med salt peber paprika og hvidløg Mens de bruner drysses spidskommen og nelliker i et ildfast fad. Vend brysterne og brun dem et par min. Læg brysterne i fadet med skindsiden opad og pres appelsinen over dem. Dæk fadet og stil det i køleskabet til næste dag(3-4 timr kan gøre det). Færdigsteges i ovn 20-30 min. ved 200 gr. afhængig af størrelse Tips: Serveres gerne med knuge/krammesalaat af rødkål. Fintsnittet rødkål. Olie/eddike 2/3-1/3 salt peber timian ell. basilikum dressing over snittet kål begge hænder i og kramme godt igennem Velbekomme :-) |
|
Opskriften er vist 30559 gange,
og udskrevet 693 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne