Grillstegt kylling med krydderurter
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Familien Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovn eller Grill
Skyl kyllingen og del den i passende stykker. Tør dem godt af. Til saucen rører du alle ingredienser sammen. Pensl kyllingestykkerne med saucen. Sørg for at der også kommer sauce ind under skindet. Læg kyllingstykkerne med skindet nedad i et ovnfast fad. Steg under grill eller ved 225-250 grader 12-15 minutter. Pensl med saucen nu og da. Vend kyllingstykkerne og pensl med saucen. Kyllingstykkerne steges videre 12-15 minutter eller til de er gennemstegt. Tips: Det er en god ide at marinere kyllingen i grillsaucen før stegning. Server retten med sprøde flutes og en fyldig salat |
|
Opskriften er vist 12510 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-11-23 23:55:03 Hver gang jeg vendte kyllingen smurte jeg med marinaden. Jørn - 2007-11-23 23:48:59 Hej, har prøvet denne opskrift og er enig med Hønen. Prøv at tilsætte 1 fed hvidløg i marinaden...Um Hønen - 2007-11-23 23:46:46 Smager super godt også dagen efter..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne