Hidsige Koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : BBS Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg brunes på en stor pande tilsæt rød peber og champignoner lad det stege 2-3 min.
steg koletterne sammen med grøntsagerne, på den samme pande, + chili"klippes i med en saks", salt og peber, til de er møre. tilsæt fløde og lade det simre (ikke koge) til fløden er lidt tyk "som sovs". Tips: Serveres med løse ris eller kartofler (en ret der giver varmen);-) |
|
Opskriften er vist 66880 gange,
og udskrevet 1241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (66 stemmer) |
|
Kommentarer RN - 2012-02-21 19:48:03 Virkelig nem og lækker ret! Bestemt ikke sidste gang jeg prøver denne ret, 10 ud af 10 fra mig! Tullegert - 2011-02-23 18:55:55 Genial ret!!!! Kan klart anbefales. Troede ikke koteletter kunne smage så godt :D. Lavede dog pasta med lidt parmesanost til.(Hvilket også er ganske udmærket) Louise - 2010-09-20 18:24:44 smager super godt! en ny frisk måde at lave koteletter på (-: KHA - 2009-02-26 17:53:32 Endnu en god variant af koteletter. Tak for det. Jeg foretrækker at brune kødet først. Tage det op inden grønsagerne og sovsen laves. Og så lægge det tilbage. Ellers synes jeg kødet virker "kogt". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne