Vegansk risengrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Tina Brovn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Risene drysses i det kogende vand og koger i 2 min. Mælken tilsættes og bringes i kog underomrøring. Grøden koges under låg ved svag varme og omrøres jævnligt. Kogetid ca. 35 min.
Grøden smages til med salt (udelades hvis man skal bruge risengrøden til ris á la mande). Serveres med kanelsukker, smørklat saftevand eller hvidtøl. |
|
Opskriften er vist 12270 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne