Lækre hjemmelavede flødeboller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Helene Indsendt : Red : |
|
|
Bunden:
Bland alle tingene til bunden sammen, så det bliver en rigtig dej. Stil dejen i køleskabet i 1 time. Derefer rulles dejen ud på en bordplade med mel, derefter udstikkes dejen med et glas. Bundene bages i 5 min. ved 150 grader. Fyldet: Æggehviderne piskes stive, sukkeret vendes i, ligesom vaniljesukret. Chokolade: Chokoladen smeltes i et vandbad Fyldet sprøjtes på de bagte bunde, og bages endnu en gang i 2-3 min. Når de er nogen lunde afkølede, hældes/pænsledes den smæltede chokolade op, og flødebollerne afkæles på en bage rist. |
|
Opskriften er vist 18828 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (34 stemmer) |
|
Kommentarer pernille og julie - 2009-02-05 15:19:50 de smager mega godt og de var nemme at lave hilsen de søde piger julie og pernille |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne