Søde kartofler med chili, honning og clementin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne, skær dem i kvarte og læg dem i et lag i bradepande.
Rør finthakket chili, stødt chili, clementinskal og -saft og honning og smag til med salt og peber. Dryp det over kartoflerne - dæk med stanniol og bag ved 200 grader i 35-45 min. til de er næsten møre. Skru ovnen op til 220 grader tag stanniolen af og dryp igen med saften i bunden af fadet. Bag yderligere 10 min. Krydr med flagesalt og syrnet fløde og drys grønt henover. Servers til såvel fisk, kød som fjerkræ |
|
Opskriften er vist 6723 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne