Frugtlagkage

Frugtlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.hvedemel
150 g.smør eller margarine
150 g.sukker
3 æg
0.5 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
 Råcreme af:
3 æggeblommer
4 tsk.sukker
2 appelsiner
1 banan
1 æble
2 tsk.Flormelis
3 Husblas, blade
5 dl.piskefløde pisket til flødeskum
 
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, til sidst blandes hvedemel, hvori bagepulveret er sigtet, og det hele røres til en ensartet masse.

Den færdigrørte dej anbringes i 3 smurte og melede lagkageforme og bages ved 240 grader C i ca. 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når lagkagebundene er afkølet lægges de sammen. Dette skal helst gøres et par timer før serveringen, så lagkagen for lov til at trække.

Fyld:
Æggeblommerne røres hvide med sukkeret, det udblødte husblas tilsættes, og når det er ved at stivne vendes halvdelen af flødeskummet forsigtigt i sammen med frugterne.

Den ene appelsin presses, og saften stænkes på bundene og får lov til at trække lidt ned. De øvrige frugter skrælles, skæres i terninger og drysses med Flormelis.

Pynt:
Blå eller grønne druer ca. 30 stk. og flødeskum

Tips:

791





karakterer:
Opskriften er vist 20828 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu