Frugtlagkage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, til sidst blandes hvedemel, hvori bagepulveret er sigtet, og det hele røres til en ensartet masse.
Den færdigrørte dej anbringes i 3 smurte og melede lagkageforme og bages ved 240 grader C i ca. 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når lagkagebundene er afkølet lægges de sammen. Dette skal helst gøres et par timer før serveringen, så lagkagen for lov til at trække. Fyld: Æggeblommerne røres hvide med sukkeret, det udblødte husblas tilsættes, og når det er ved at stivne vendes halvdelen af flødeskummet forsigtigt i sammen med frugterne. Den ene appelsin presses, og saften stænkes på bundene og får lov til at trække lidt ned. De øvrige frugter skrælles, skæres i terninger og drysses med Flormelis. Pynt: Blå eller grønne druer ca. 30 stk. og flødeskum Tips: 791 |
|
Opskriften er vist 20828 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne