Banankage 10
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres godt sammen med sukkeret.
Æggene tilsættes - et ad gangen. Bananerne moses og kommes i. De knuste nøddekærner og havregryn kommes i. Kærnemælken hældes i. Mel natron og vaniljesukker sigtes sammen og tilsættes. Det hele røres sammen til en ensartet dej. Dejen kommes i en smurt og melet bradepande ca. 42 x 30 cm eller 2 smurte og melede springforme ca. 24 cm i diameter. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader (middel varme) i ca. 35 min Kagen pyntes efterhånden som man skal bruge den. Denne kage bliver ikke tør og kedelig ved at blive gemt. Tips: Personligt har jeg en anden fremgangsmåde - idet jeg pisker æg og sukker sammen. Smelter margarinen og kommer mælk i til at afkøle. Blender bananerne - så er der ingen klumper. Jeg kommer mel natron og vaniljesukker i de piskede æg/sukker- skiftevis med margarinen som jeg har kommet mælken i, i stedet for kærnemælk. Jeg bruger ikke nødder og havregryn hvilket kagen godt kan klare. |
|
Opskriften er vist 13816 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne