Skinkepostej
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
|
|
Til dejen æltes alle ingredienser sammen.
Hviler ca. 1 time på et køligt sted (evt. køleskab).
Dejen deles i to dele. En lagkageform fores i bund og på sider med den ene halvdel. Fyldet lægges i. Den anden halvdel af dejen rulles ud og bruges som låg. Klem dejen i formen og låget godt sammen i kanten. Pensles med æg. Bages ved 225 grader C i 25-30 minutter. Pyntes med tomatskiver, skinke, persille eller lignende Tips: 661 |
|
Opskriften er vist 4449 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hr. Bluhmendahl - 2020-03-04 14:28:30 Det er en yderst delikat og udsøgt postej. Den er meget vellidt i syd-østasien og visse dele af den Konganske Folkerepublik. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne