Andebryst med vindruesovs
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt af : Bettina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del vindruerne i halve. Andebrysterne ridses i tern på skindsiden og lægges med skindet nedad på en varm pande uden fedtstof. Vendes når skindet er blevet sprødt og steges færdige på halv blus 8-10 min. Pak ind i stanniol så de kan trække med skindet frit.
Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Svits druerne i andefedtet og tilsæt piskefløden. Tilsæt lidt kulør så sovsen bare får en anelse farve. Smag til med salt og peber. Skær andebrysterne i ca 1/2 cm tykke skiver og læg i fad. Hæld vindruesovsen over og drys mandlerne over. Server med aspargeskartofler. |
|
Opskriften er vist 63463 gange,
og udskrevet 1362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte Christiansen - 2020-08-18 18:13:02 Det er den absolut lækreste ret med andebryst. Det er en god gæste ret. Alle er meget begejstrede for denne ret. Gitte - 2020-05-24 18:26:40 Vores ynglings opskrift. Uhmmmmm det smager så godt. Også som gæstemad. Gitte - 2020-02-22 18:12:33 Det er alletiders gæste ret. Kan serveres med lidt grøn salat. Gitte Christiansen - 2019-10-27 18:29:12 Det er en rigtig god opskrift på ande btyster, den laver veg tit. Uhmmmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne