Æblestrudel Diabetes
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Østrig Indsendt : |
|
|
Ælt mel, solsikkeolie, salt og lidt over 1 dl. lunkent vand til en glat dej. Form den til en kugle, og pak den ind i gennemsigtig folie. Lad den hvile i ca. ½ time.
Knus tvebakkerne. Skræl æblerne, del dem i kvarte (fjern kernehusene) og skær de kvarte æbler i tynde både. Hak nødderne fint, og bland dem med æbler, citronsaft og skal, sødemiddel, kanel og tvebakskrummerne. Læg bagepapir på en bageplade, og forvarm ovnen til 225 grader - varmluft til 200 grader. Drys en lille smule mel på bordet, og rul dejen tyndt ud. Træk den over håndryggen til en rektangel. Smelt fedtstoffet, og pensl dejen med halvdelen af det. Læg fyldet som en pølse på den ene langside med lidt afstand til kanten. Rul dejen sammen fra denne side, og pensl den med resten af fedtstoffet. Læg den på bagepladen, og bag den i ovnen i 25-30 min. Dæk den med bagepapir, hvis den begynder at brune for meget. 1 stykke æblestrudel svarer til 20 g franskbrød med 5 g smør og ½ stykke frugt |
|
Opskriften er vist 26306 gange,
og udskrevet 728 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (43 stemmer) |
|
Kommentarer børge - 2010-12-12 10:42:06 dejen er rigelig hård,til belle de boskop æbler skal der mere sødestof i, vil ikke bage den igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne