Helstegt lammefilet med sauce af soltørrede tomater
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammefilet:
Lammefileten befries for fedt og sener, brunes på panden og krydres. Lammefileten steges i ovnen på 200 grader C, 10 - 12 min. (kernetemperatur: 56 grader), tages ud og hviler i 5 min. Skæres i skiver på skrå. Sauce: Løg og soltørrede tomater hakkes fint og kommes på panden med lidt olie, sauteres af, deri hældes lidt bouillon og det hele koges mørt - ca. 10 min. Jævnes med lidt maizenamel udrørt i lidt koldt vand, smages til med salt og peber. Monteres med smør (må ikke koge efter monteringen). Se vores opskrift på ratatouille her Anretning: Lammefileten anrettes som en vifte på ratatouillen. Saucen serveres à part. Vi har serveret med kartoffelbåde i ovn se opskriften på her Tips: Start med lammefileten, når den er brunet af kan den stilles til side mens Ratatouille og kartoffelbåde i ovn tilberedes. Når lammefileten sættes i ovnen kan saucen tilberedes. Vi brugte en hel lammeryg, startede dagen før med at skære lammefiletterne af og brugte fedt, ben og afpuds til at koge en bouillon. |
|
Opskriften er vist 46940 gange,
og udskrevet 1247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne