Bedste Kanelgake i verdenen
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Louisekw Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader.
Pisk sukker og smør sammen med et hånd piskeris. Tilsæt mælk og pisk igen. Tilsæt mel, kanel og natron og pisk del hele godt sammen. OBS!!! Du må ikke bruge el-pisker. Hæld dejen ned i en firkantet form med bagepapir og bag kagen i en 200 grader varm ovn i 30 min midt i ovnen. Tips: Da der hverken er æg eller gær i kagen kan dejen spises rå, så det gælde bare om at slikke skålen ren. -Det smager næsten bedre end kagen, når den er bagt (: |
|
Opskriften er vist 11945 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Virna - 2014-11-14 16:17:09 Nem og kan piftes op! Jeg smurgte den med kagecreme og piskede flødeskum med flormelis og rørte sortebær i hvorefter jeg klaskede det ovenpå kagen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne