Spaghettiret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Kom den kogte og endnu varme spaghetti i et smurt, ovnfast fad. Svits baconterningerne gyldne i en gryde og svits løg, gulerødder og selleri heri. Kom kødet i og lad det snurre med til det har skiftet farve. Hæld tomatpuré og bouillon i. Lad det snurre 5 min. under låg og smag til med salt og peber. Kom det i fadet.
Smelt smørret og rør det sammen med melet. Kom mælken i og lad det koge sammen ganske kort. Krydr med salt, peber og muskat. Hæld sovsen i fadet og drys med reven ost. Sæt fadet i ovnen ved 250 grader i 10-15 min. Tips: Ikke fryse-egnet |
|
Opskriften er vist 7356 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne