Gryderet fra Rypehøj
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : |
|
|
Skær kødet i terninger og brun det i halvdelen af fedtstoffet. Skær de rensede porrer i skiver. Skræl æblerne(fjern kernehuset)og skær dem i små stykker. Svits porrer, æbler og karry i resten af fedtstoffet. Kom kødet i gryden og hæld bouillon ved. Krydr med sukker og salt. Lad retten småsnurre under låg til kødet er mørt(ca.3/4 time). De sidste 5 minutter koges de rensede og ituskårne champignon med.
Jævn evt. retten.
Serveres med løse ris eller kartoffelmos og små skåle med rosiner, kokosmel, ananasmos og chutney Tips: Opskriften er fra "Chefkokken" |
|
Opskriften er vist 13012 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille P - 2012-02-21 18:05:10 Jeg er vokset op på Rypehøj og opskriften er min mors. Hun var konsulent på Chefkokken. Opskriften er klassisk og bruges stadig ved familiesammenkomster. Prøv også at tilsætte cocktailpølser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne