Kartoffelmusaka

Kartoffelmusaka, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Benny. L

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 kartofler
1 spsk.olie
0.5 dl.olie
200 g.hakket oksekød (højest 10% fedt)
1 ds.hakkede tomater
1 spsk.tomatpuré
1 fedhvidløg (kan undværes)
1 Bouillonterning
1 tsk.basilikum
 salt
 
Opskrift:
sæt ovnen på 225 grader, skrab kartoflerne, skæe dem i skiver og læg dem i et smurt ildfast fad, hæld bouillon over. sæt kartoflerne i ovnen i ca. 30 min. hak løgrt og brun det på en slip let pande sammen med det hakkede kød. tilsæt de hakkede tomater,tomatpuré, det pressede hvidløg og Bouillonterningen. krydr med basilikum og salt og kom forsigtigt kødsaucen ud over kartoflerne. varm retten yderligere i 15 min.


Tips:

der kan serveres salat eller groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 17066 gange,
og udskrevet 566 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-19 15:47:58
Der ikke angivet antal løg samt at der skal x 2 bouillon i

  -   2008-11-20 13:52:51
kom løg og peberfrugter i så er den helt perfekt og ost på er heller ikke dårlig