Kartoffelmusaka
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Benny. L Indsendt : Red : |
|
|
sæt ovnen på 225 grader, skrab kartoflerne, skæe dem i skiver og læg dem i et smurt ildfast fad, hæld bouillon over. sæt kartoflerne i ovnen i ca. 30 min. hak løgrt og brun det på en slip let pande sammen med det hakkede kød. tilsæt de hakkede tomater,tomatpuré, det pressede hvidløg og Bouillonterningen. krydr med basilikum og salt og kom forsigtigt kødsaucen ud over kartoflerne. varm retten yderligere i 15 min.
Tips: der kan serveres salat eller groft brød til. |
|
Opskriften er vist 17066 gange,
og udskrevet 566 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-19 15:47:58 Der ikke angivet antal løg samt at der skal x 2 bouillon i anonym - 2008-11-20 13:52:51 kom løg og peberfrugter i så er den helt perfekt og ost på er heller ikke dårlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne