Æbler i frakke
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Flormelis og mel blandes.
Fedtstoffet hakkes i.
Æggeblommen tilsættes, og dejen ”klemmes” hurtigt sammen.
Anbringes på et køligt sted, evt. køleskab i ca. 1 time.
Rulles ud med kagerulle til ½ cm’s tykkelse. Skæres til 8 lige store firkanter. Hver æble-halvdel pakkes ind i et dejstykke, så samlingen bliver på kernehus-siden. Anbringes på en smurt plade med den runde side opad. Pensles med æggehvide, drysses med tesukker og hakkede mandler. Bages ved 200 grader C i 12-15 minutter. Afhængig af hvor modne æblerne er. Serveres varme eller kolde til te eller kaffe eller som dessert med vanillecreme eller flødeskum. Tips: 650 |
|
Opskriften er vist 5249 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne