Verdens bedste kalkungryde

Verdens bedste kalkungryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Laerkekrohne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst
1.5 spsk.Karolines Køkken smør- & rapsolie (Produktet er midlertidigt udmeldt. Du kan bruge smør eller en blanding af smør og olie)
2 dl.vand
1 grønsags bouillonterning
6 gulerødder i skrå skiver (ca. 250 g)
3 porrer i skrå skiver (ca. 350 g)
1 tsk.tørret timian
2.5 dl.Karolines Køkken madlavningsfløde 18%
3 spsk.hvedemel
0.75 dl.koldt vand
0.75 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
320 g.løse ris parboiled og evt. noget lækkert hjemmebagt brød
 
Opskrift:
Skær kalkunkødet i tynde strimler (ca. 1 x 5 cm). Varm smør- og rapsolien i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt kødet og svits det ved kraftig varme i ca. 2 min. Kom vand, bouillonterning, grønsager, timian og fløde ved. Bring retten i kog, skru ned og kog ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Rør mel og vand sammen i en skål. Vend jævningen i retten sammen med salt og peber. Lad kalkungryden koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Tips:

lavede den til min 9. klasses eksamen, og scorrede et fint 11 tal :) den opskrift smager SUPER godt, og har aldrig prøvet at den er gået galt. Vennerne elsker den, og den er nem at varme op.





karakterer:
Opskriften er vist 19891 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu