Verdens bedste kalkungryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Laerkekrohne Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunkødet i tynde strimler (ca. 1 x 5 cm). Varm smør- og rapsolien i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt kødet og svits det ved kraftig varme i ca. 2 min. Kom vand, bouillonterning, grønsager, timian og fløde ved. Bring retten i kog, skru ned og kog ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Rør mel og vand sammen i en skål. Vend jævningen i retten sammen med salt og peber. Lad kalkungryden koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.
Tips: lavede den til min 9. klasses eksamen, og scorrede et fint 11 tal :) den opskrift smager SUPER godt, og har aldrig prøvet at den er gået galt. Vennerne elsker den, og den er nem at varme op. |
|
Opskriften er vist 19891 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne