3 slags fyldte linser

3 slags fyldte linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 36 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hvedemel
200 g.smør eller margarine
100 g.flormelis
1 æg
 
 Fyld:
250 g.sukker
250 g.smør eller margarine
2 æg
50 g.kokos
50 g.hakkede nødder
50 g.appelsinskal
 
 Pynt:
 Kokos
 Hakkede nødder
 Reven appelsinskal
 
Opskrift:
Alle ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres men have sin normale konsistens.

Dejen rulles ud i ca. ½ cm’s tykkelse og stikkes ud med kageudstikker, der er et par cm større end linseformen. Dejen trykkes til i formens bund og sider. I hver form anbringes 1 spsk. af fyldet.

Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når linserne er lidt afkølet, tages de ud af formene og anbringes på en bagerist.

Pynt evt. med kokos, hakkede nødder og appelsinskal.

Fyld:
Sukker, smør og æg røres sammen og deles i tre lige store dele. I den ene blandes 50 g. kokos, i den anden 50 g. hakkede nødder og i den tredje 50 g. reven appelsinskal.

Tips:

759





karakterer:
Opskriften er vist 15552 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-18 14:33:26
skal der ikke på?? låg