3 slags fyldte linser
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres men have sin normale konsistens.
Dejen rulles ud i ca. ½ cm’s tykkelse og stikkes ud med kageudstikker, der er et par cm større end linseformen. Dejen trykkes til i formens bund og sider. I hver form anbringes 1 spsk. af fyldet. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når linserne er lidt afkølet, tages de ud af formene og anbringes på en bagerist. Pynt evt. med kokos, hakkede nødder og appelsinskal. Fyld: Sukker, smør og æg røres sammen og deles i tre lige store dele. I den ene blandes 50 g. kokos, i den anden 50 g. hakkede nødder og i den tredje 50 g. reven appelsinskal. Tips: 759 |
|
Opskriften er vist 15552 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer bmbb - 2012-03-18 14:33:26 skal der ikke på?? låg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne