Brunekager 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : lennart Indsendt : Red : |
|
|
mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint. Hvedmel, atwel,mandler,sukat potaske og brunkage krydderi blandes godt. Margarinen smuldres i melet og dejen samles med æggehviden. Dejen æltes godt igennem og trilles til en ca 5 cm tyk stang på ca 25 cm. Dejen lægges på et spækbræt og dækkes med husholdnings film. sæt dejen i køleskabet i mindst 2 timer eller til næste dag dejen skæres i tyndeskiver og lægges på en bageplade kagerne bages ved 200 grader i ca 6 minutter
|
|
Opskriften er vist 9181 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne