Snobrød 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Mælken opvarmes til stuetemperatur (f.eks. i microbølgeovnen), og gæren opløses heri.
Rør 3/4 portion mel i mælken, og ælt smørret med ind. Tilsæt sukker og salt, når massen er blandet, og ælt færdig med den resterende mængde mel. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i mindst 1 time, og gerne længere. Når snobrødene skal laves, æltes dejen, og derefter omvikles pindene. Skal snobrødet transporteres, vikles med madfilm som så fjernes inden bål-bagningen. Tips: Snobrødet kan peppes op med skinkestrimler, ost, pølser osv. Rotér konstant under bagningen, da brødet ellers let branker. Alt efter varme, skal man bage 5-10 minutter, og brødet skal lyde hult, når man banker på det. |
|
Opskriften er vist 23810 gange,
og udskrevet 445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (43 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-07-15 08:38:13 Super lækre snobrød ;-) mig - 2013-03-17 10:54:57 de er de bedste snobrød jeg har smagt anonym - 2009-08-24 18:54:32 Jeg syntes den skal have meget mere mel bare så i ved det;0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne