Gratinerede champignoner med Pesto
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Yogi Indsendt : |
|
|
Champignonerne rengøres.
Svits de halverede champignon svitses i varm olie, indtil de er gyldne. Pestoen vendes rundt i champignonerne, og derefter hældes de i et ovnfast fad. Drys den revne ost over, og gratiner derefter i ovnen ved 200 gr. Osten skal være smeltet og let gylden, hvilket svarer til ca. 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 9433 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Yogi - 2011-01-16 01:30:13 Conny - jeg ville vælge en korianderpesto, men ellers er der lidt frit valg imellem de grønne. Om man vil lave alting hjemmelavet må bero på snobberi og overskud af tid. Mine opskrifter indeholder det, som almindelige mennesker bruger i husholdningen, og så kan de selvstændigt tænkene selv konvertere frem og tilbage. Conny - 2010-06-19 23:00:08 Hvilken pesto skal man bruge? det lyder som om det er købe-pesto?. Så er det bedre at lave den selv og sætte resten i køleskab. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne