Jordbærkage med makroner
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Smøret smeltes.
Rør imens sukker sammen med æg. Det smeltede smør afkøles let inden det hældes i æggesnapsen. Bland de tørre ingredienser, hvor makronerne samtidig knuses, og rør det hele i æggemassen. Tilsæt mandelessensen. Der bages 2 bunde i ovnen ved 200 gr. Celsius. Bagetiden er ca. 10-15 min. Når bundene er kolde, laves kagen med halverede jordbær og flødeskum efter temperament. Tips: Man kan enten blande chokoladespånerne i makronmassen, eller man kan gemme den, og så smelte den ved sammenlægning af kagen, hvor man så fordeler chokolademassen som et låg på kagen. Låget må ikke blive for tykt, da det så bliver umuligt at skære pæne stykker, når chokoladen er størknet. |
|
Opskriften er vist 9473 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne