Pestorejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Lone Brøchner Indsendt : |
|
|
Olivenolie, pesto og lime-/citronsaft blandes. Rødløg hakkes fint og tilsættes sammen med persille og hvidløg. Tomater og avocado skæres i små tern. Det hele bælandes med rejer og trækker i ca. 30 min. i køleskab.
serveres på ristet brød. Tips: Vend pestorejerne i kogt kold pasta og server det som en pastasalat |
|
Opskriften er vist 25940 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2017-10-27 14:47:00 Jeg elsker denne ret, utrolig velsmagende! Stinna - 2012-05-11 18:49:40 Mhhhh.. Det smager bare super godt. Skal prøves!! Lone - 2010-07-13 11:01:12 Det er selvfølgelig grøn pesto. Måske går det også med rød, men det har jeg aldrig prøvet. Ida - 2010-02-11 18:04:05 Er der andre der er enige om at det må være grøn??? Ida - 2010-02-11 18:02:56 Hvad slags pesto? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne