Pestorejer

Pestorejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lone Brøchner

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.rejer
1 spsk.pesto
1 fedknust hvidløg
0.5 rødløg
2 tomater uden kerner
1 moden avocado
1 bdt.hk. persille
1 spsk.jomfuolivenolie
0.5-1 spsk.lime- eller citronsaft
 
 Tilbehør:
 ristet ciabattabrød
 
Opskrift:
Olivenolie, pesto og lime-/citronsaft blandes. Rødløg hakkes fint og tilsættes sammen med persille og hvidløg. Tomater og avocado skæres i små tern. Det hele bælandes med rejer og trækker i ca. 30 min. i køleskab.

serveres på ristet brød.

Tips:

Vend pestorejerne i kogt kold pasta og server det som en pastasalat





karakterer:
Opskriften er vist 25940 gange,
og udskrevet 819 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-27 14:47:00
Jeg elsker denne ret, utrolig velsmagende!

  -   2012-05-11 18:49:40
Mhhhh.. Det smager bare super godt. Skal prøves!!

  -   2010-07-13 11:01:12
Det er selvfølgelig grøn pesto. Måske går det også med rød, men det har jeg aldrig prøvet.

  -   2010-02-11 18:04:05
Er der andre der er enige om at det må være grøn???

  -   2010-02-11 18:02:56
Hvad slags pesto?