Vandbakkelser og suppeboller af samme dej

Vandbakkelser og suppeboller af samme dej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.vand
125 g.margarine
125 g.hvedemel
5-7 æg alt efter størrelsen
 
Opskrift:
Vand og margarine koges sammen. På kogepunktet tilsættes de 125 g. hvedemel. Dejen bages af under stadig omrøring, til den slipper ske og gryde. Dernæst kommes æggene i på en gang, straks efter at gryden er taget af ilden. Rør, til dejen er let og blank. Ønsker de at lave både vandbakkelser og suppeboller af dejen, bør de først sætte vandbakkelser på smurte plader med en spiseske. Resten af dejen tilsættes 1 tsk. salt til suppeboller.

Vandbakkelser bages ved 200 grader C i 30 minutter. Når de er kolde snittes toppen af, og der fyldes flødeskum i bunden. Toppen sættes på igen og overdrysses med flormelis.

Suppebollerne kommes i kogende vand, det må kun lige være på kogepunktet, og koges i ca. 3 minutter. Bollerne tages op og lægges i en skål med koldt vand.

Tips:

230





karakterer:
Opskriften er vist 6703 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-06 12:16:42
Der er for lidt hvedemel i denne opskrift, og for mange æg. Dejen bliver alt for tynd til at det kan lade sig gøre at forme den. Ca 4 æg er nok, og ca 50g mel til.