Vandbakkelser og suppeboller af samme dej
Indsendt : Red : |
|
|
Vand og margarine koges sammen.
På kogepunktet tilsættes de 125 g. hvedemel.
Dejen bages af under stadig omrøring, til den slipper ske og gryde.
Dernæst kommes æggene i på en gang, straks efter at gryden er taget af ilden.
Rør, til dejen er let og blank.
Ønsker de at lave både vandbakkelser og suppeboller af dejen, bør de først sætte vandbakkelser på smurte plader med en spiseske.
Resten af dejen tilsættes 1 tsk. salt til suppeboller.
Vandbakkelser bages ved 200 grader C i 30 minutter. Når de er kolde snittes toppen af, og der fyldes flødeskum i bunden. Toppen sættes på igen og overdrysses med flormelis. Suppebollerne kommes i kogende vand, det må kun lige være på kogepunktet, og koges i ca. 3 minutter. Bollerne tages op og lægges i en skål med koldt vand. Tips: 230 |
|
Opskriften er vist 6726 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Islænding - 2011-03-06 12:16:42 Der er for lidt hvedemel i denne opskrift, og for mange æg. Dejen bliver alt for tynd til at det kan lade sig gøre at forme den. Ca 4 æg er nok, og ca 50g mel til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne