Niels' lune frokostbryster
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt af : Niels Refsager Indsendt : Red : |
|
|
Start gerne dagen før.
Brun andebrysterne godt på skindsiden ca. 10 min. krydr med salt peber paprika og hvidløg. Mens de bruner drysses spidskommen og nelliker i et ildfast fad. Vend brysterne og brun et dem et par minutter. Læg brysterne i fadet med skindsiden opad og pres appelsinen over dem. Dæk fadet og stil dem i køleskabet til næste dag (3-4 timer kan gøre det). Færdigsteges i ovn 20-30 min. ved 200 gr. afhængig afstørelse. Tips: Nu nærmer vi os julen og for os er ingen julefrokost uden disse andebryster som jeg komponerede for et par år siden. De er lidt inspireret af det nordafrikanske køkkens krydderier |
|
Opskriften er vist 13504 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-11-10 20:46:23 hej.jeg har aldrig lavet andebryster før, men vil gerne prøve det til en julefrokost, men hvad skal jeg servere til, når det er en frokostret . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne