Voldsom banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Louisekw Indsendt : Red : |
|
|
1) Forvarm ovnen til 200 grader (ikke varmluft)
Pisk æg og sukker luftigt. 2) Put vaniljekorn i. 3) Mos bananerne med en gaffel og vend dem i dejen. 4) Sigt mel og bagepulver ned i æggene, og vend det sammen, mens du hælder det halvvarme, smeltede smør i. Du skal ikke røre for meget. 5) Hak chokoladen, og put den i, og kom dejen i en springform (ca. 24 cm i dia.) med bagepapir 6) Bag kagen midt i ovnen i ca. 50 min. Tips: Hvis kagen begynder at blive mørk på overfladen, kan du komme et stykke sølvpapir oven på, med gør det hurtigt da kagen falder sammen, hvis ovnen er åben i for lang tid. Pynt med chokolade glasur. |
|
Opskriften er vist 29471 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (25 stemmer) |
|
Kommentarer LINE M - 2016-07-04 21:33:03 Min kage hævede ikke, men smagte dejligt alligevel Mark - 2016-06-11 18:57:24 200 grader er lige lidt i overkanten. Især med 50 minutters bagetid. Den blev brændt på den tid. Ikke bare mørk, men sort. Prøvede dog igen ved 175 grader i ca. 45 minutter, et meget bedre resultat. conny rom - 2014-02-25 15:07:36 Den er også god med chokoladesmørcremeagtig top. Den kage glade - 2013-03-24 15:58:21 Den er super god og smager fantastisk Betina - 2011-05-09 21:08:37 Så er den kommet i ovnen glæder mig til den er færdig :) DB - 2010-01-27 15:10:45 Super lækker kage, dog synes jeg den smager endnu bedre, hvis man putter lidt ekstra vaniljesukker i og 200 g mørk chokolade (istedet for 100 g) Lise - 2008-09-26 17:46:32 Den er for lækker den kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne