Lynbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Louisekw Indsendt : |
|
|
Kom solsikkekerner og hørfrø i en kold pande. Skru op til kraftig varme og rist kernene under omrøring i ca. 3 min.
Lun mælken og rør derefter mælk og gær sammen i en skål. Tilsæt sukker, salt og de ristede, varme kerner. Kom melet i og slå dejen godt sammen (dejen er ret flydende). Fordel den i en lille bradepande med bagepapir(ca. 4 x 18 x 25 cm) Sæt brødet midt i ovnen. Sæt ovnen på 225 grader og bag brødet i ca. 25 min. Tips: Erstat evt. 100 g af melet med fuldkornshvedemel. |
|
Opskriften er vist 13353 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne