Calzonebrød med pesto og mozzarella
Indsendt af : Den lille kok Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet, tilsæt salt og dernæst melet lidt efter lidt, ælt så med lidt olie til dejen er glat.
Lad den hæve lunt 1/2 time. Slå dejen ned, del i 5 dele og rul ud til cirkler, der lægges på bagepapir på bageplade. Smør pesto på cirklerne. Skær mozzarellaen i skiver og læg lidt på hver cirkels ene halvdel. læg soltørret tomat, cherrytomat og krydderurter i hvert brød på den halvdel osten også ligger på. Den halvdel uden fyld foldes ind over fyldet og trykkes sammen og klemmes fast med en gaffel. Brødene pensles med lidt vand eller mælk og bages ved 220 grader i 15-20 min. midt i ovnen Tips: Giver 5 brød. Brødet kan fryses og er godt at tage med på madpakken. |
|
Opskriften er vist 16840 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2016-08-04 16:22:04 Jeg brugte meget mere mel end der stod i opskriften 😊 Susanne - 2014-10-12 13:17:35 Det lyder ikke som meget mel til 3 dl vand? Kan det rulles ud, hvis man følger opskriften? Ellers lyder det meget spændende :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne