Skak småkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Den lille kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak koldt smør ud i melet. Tilsæt sukker, vaniljesukker og æggeblomme, og ælt dejen hurtigt sammen.
Del dejen i to dele og ælt kakao i den ene del. Rul 2 stænger af hver portion. Læg 1 hvid og 1 brun ved siden af hinanden. Ovenpå lægges de to sidste, mn med den hvide over den brune og omvendt. Læg det koldt en times tid. Skær dejen i tynde skiver og pensl hver kage med æggehvide. Drys med lidt perlesukker og hakkede mandler. Sæt kagerne på bagepapirs-beklædte bageplader og bag dem midt i ovnen i ca. 10 min. ved 175 grader, til de er gyldne. lad kagerne svale af på bagepladen. |
|
Opskriften er vist 13946 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne