Kokos-korende kager
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Den lille kok Indsendt : |
|
|
Margarinen smuldres i melet.
De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes sammen og trilles i tykke stænger, som stilles koldt et par timer. Dejen skæres i ret tykke skiver. Bagetid: ca. 7 min. ved ca. 200 grader. |
|
Opskriften er vist 12123 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2008-02-19 13:31:41 er lig den opskrift min mor havde i sin gamle kogebog, har bagt dem , men smagte ik helt som i min barndom, men efter to dage var de spist. Den lille kok - 2007-11-10 18:19:16 (Giver ca. 135 stk.) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne