Amos snegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, hældes i et fad og heri opløses gæren.
Husk, gæren må ikke varmes med.
Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i to lige store dele og rulles ud til to firkanter på ca30x30 cm., hvorefter remoncen fordeles over hele fladen. Drysses med kanel, rulles sammen som til roulade og skæres ud til 12 lige store stykker, sættes på en smurt plade og trykkes flade, hæver ca. 20 minutter på et lunt sted, tildækket. Pensles med æggestrygelse og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Efter afkøling pyntes sneglene med glasur. Dybfrysning: Brødet lægges i en plasticpose eller pakkes i aluminiumsfolie eller frysefolie, mens det endnu er håndvarmt og opbevares i dybfryseren ved 18 grader C i ca. 6 måneder. Optøning: I stuetemperatur optøes brødet på køkkenbordet indpakket i fryseembalagen på 30-40 minutter. I en forvarmet ovn. 200 grader C optøes brødet på ca. 5 minutter. Tips: 846 |
|
Opskriften er vist 12707 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne