Fedtfattig andestegs sovs
Hovedingrediens : And - Diverse and Fedtfattig opskrift Indsendt af : mejsen69 Indsendt : Red : |
|
|
Det hele kommes i ca. 1 - 1 1/2 l. vand, som bringes i kog med krydderier.
det skal simre i op til 6-7 timer og gerne stå natten over, inden det skal bruges til sovs. Derefter sies det og fonden jævnes til den tykkelse man selv ville ønske Mange kanlorier er sparet, prøv den! |
|
Opskriften er vist 17021 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Havline - 2010-11-05 10:10:46 Kan jo være man ikke kan tåle fedt og ikke bare af forfængelighed . Tak for opskriften, jeg vil prøve den til Mortens aften ... C. Larsen - 2009-12-21 22:57:19 Andestegs-sky skal være med masser af kalorier for at smage allerbedst, og ikke noget slankekursagtigt til jul. Man må godt synde een gang om året og få det bedste af det bedste, med sovs qaf andefedtet skummet af. svs - 2009-11-10 13:21:01 + æbler og svesker med deri |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne