Fedtfattig andestegs sovs

Fedtfattig andestegs sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : And - Diverse and

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mejsen69

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 store løg
6 gulerødder
 vingerne på anden (de bliver jo alligevel så tørre)
 Indmaden
 
Opskrift:
Det hele kommes i ca. 1 - 1 1/2 l. vand, som bringes i kog med krydderier.
det skal simre i op til 6-7 timer og gerne stå natten over, inden det skal bruges til sovs.
Derefter sies det og fonden jævnes til den tykkelse man selv ville ønske

Mange kanlorier er sparet, prøv den!





karakterer:
Opskriften er vist 17021 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-05 10:10:46
Kan jo være man ikke kan tåle fedt og ikke bare af forfængelighed . Tak for opskriften, jeg vil prøve den til Mortens aften ...

  -   2009-12-21 22:57:19
Andestegs-sky skal være med masser af kalorier for at smage allerbedst, og ikke noget slankekursagtigt til jul. Man må godt synde een gang om året og få det bedste af det bedste, med sovs qaf andefedtet skummet af.

  -   2009-11-10 13:21:01
+ æbler og svesker med deri