Tagliatelle med laksesovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : mini kokken Indsendt : |
|
|
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken
2. Skrab og skyl guleroden i smalle strimler. Skær de skyllede porrer i smalle strimler. Skær laksen i strimler. 3. Smelt smørret i en lille gryde og lad gulerod og porre snurre sig møre heri. Kom safran i og rør om. Tilsæt vin og fløde og lad sovsen koge igennem nogle minutter. Kom laksestrimler i og smag til. 4. Lad den nykogte pasta dryppe godt af inden den kommes på serveringsfadet eller på portionstallerkener. Hæld den varme sovs på og garnér med rognen. Tilbehør: reven ost. Tips: Retten er supernem at lave og giver et flot farvespil mellem den gule sovs den grønne pasta og den røde rogn. |
|
Opskriften er vist 13885 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-03-02 15:37:20 Er super lækker og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne