Mælkeis (Diabetes)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Mælken tilsat vanille bringes i kog under konstant omrøring.
Æggeblommerne piskes med sødemiddel.
Lidt af den kogende mælk piskes i æggeblommerne og hældes tilbage i gryden.
Cremen opvarmes langsomt indtil cremen tykner. Pisk konstant. Må ikke koge. Cremen afkøles. Fløde og æggehvider piskes stive hver for sig og vendes i cremen. Isen fryses. |
|
Opskriften er vist 23529 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-11 19:44:20 er det mon overhoved nødvendigt at komme fløde i? anonym - 2008-10-15 23:09:07 nu kan man jo bare bruge cremefin fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne