Hvid chokolademousse med hindbærpure
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Ivan Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen over vandbad.
Pisk helæg og æggeblomme sammen og vend det i chokoladen. Tilsæt Grand Marnier. Pisk fløden stiv. Vend lidt af flødeskummet i chokoladen inden resten vendes i. Hæld moussen i en skål og sæt den koldt et par timer. Purér hindbærerne, (gem et par pæne til pynt). Smag til med sukker. Moussen anrettes i skiver med hindbærpuré. Tips: Pynt evt. med frisk hindbær og citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 13907 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ivan - 2007-11-10 03:06:09 grunden til jeg har skrevet hindbær i overskriften er, at jeg erstattede jordbærene med hindbærpure da jeg lavede retten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne