Paprikagryde 05
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt af : Coti Indsendt : Red : |
|
|
Svits svinekødet til det begynder at brune. Tilsæt derefter vand til kødet er dækket. Lad det koge i en halv times tid. Hæld vandet fra og gem det og stil kødet til side.
Svits bacon og tilsæt paprika og løg så løgene akkurat er bløde når baconen er ved at være færdig. Løgene må ikke svitses helt. Tilsæt bouillon og rør det godt ud, derefter tilsæt tomat puré, perleløg og vand fra svinekødet så det hele er dækket af væske. Tilsæt derefter fløden og rør det hele godt sammen. Lad det hele simre i en halv time mens der smages til undervejs med salt og peber. Tilsæt Meizena efter smag. Sovsen foretrækkes halvtyk. Sidst tilsættes svinekødet og lad sovsen simre i yderligere 10 min. Tips: Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 18017 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne